• BIST 5.048,89
    • Altın 1211
    • Dolar 19.0369
    • Euro 20.7577
    • İstanbul 11 °C
    • Ankara 11 °C
    • İzmir 18 °C

    TOKİ'nin rantçısı güvenlik görevlisini tartakladı

    TOKİ'nin rantçısı güvenlik görevlisini tartakladı
    Şehircilik ve çevre eski bakanı yolsuzluk dosyasında adı geçen Erdoğan Bayraktar Atakent'te bir güvenlik görevlisini darp etti.

    17 - 25 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu’ndan sonra istifa eden 4 bakandan biri olan eski Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar dün akşam saatlerinde İstanbul Avrupa Konutları'nda güvenlik görevlisine saldırdı.
     

    Sitenin 3. giriş kapısına gelen Bayraktar'ın aracına kapıda bulunan güvenlik görevlisi kim olduğunu ve kime geldiğini sordu. Otomobilin şoförü soruya yanıt vermezken araçta bakanın olduğunu ve kapıyı açmasını söyledi. Güvenlik görevlisi siteye misafir gelenlerin kimliğini ve kime geldiğini öğrenmek zorunda olduğunu, ancak site sakininin onayının olması durumunda misafiri siteye kabul edebileceğini söyledi.

    Bu yanıta karşılık önce Bayraktar'ın korumaları güvenlik görevlisini kulübenin camından dışarı doğru çekerek darp etti. Görevlinin direnmesi üzerine arabanın arka kapısından inen Bayraktar, koşarak güvenlik kulübesine girdi ve görevliye saldırdı.

    Güvenlik görevlisinin elindeki copu da alan Bayraktar, görevliye copla da vurmaya çalıştı. Araya girenler olayı yatıştırmaya çalışırken bu sırada Bayraktar ve korumaları güvenlik görevlisine saldırmaya devam etti.

    Dışarı çıkarılan Bayraktar, kulübenin camından copla tekrar güvenlik görevlisine vurdu.

    • Yorumlar 0
    • Facebook Yorumları 0
      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
      Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
      Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Sosyal Manşet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : [email protected] | Haber Scripti: CM Bilişim