• BIST 5.076,73
    • Altın 1217.003
    • Dolar 19.0104
    • Euro 20.285
    • İstanbul 10 °C
    • Ankara 9 °C
    • İzmir 12 °C

    O holigan tespit edildi !

    O holigan tespit edildi !
    Trabzon'da hakemi döven holiganın kim olduğu ortaya çıktı

    Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Avni Aker Stadı’nda oynanan Trabzonspor – Fenerbahçe maçında skandal olaylar yaşandı.

    555gbbbb

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçının 89. dakikasında tribünden sahaya atlayarak hakem Volkan Bayarslan'a yumruk atan 17 yaşındaki O.M gözaltına alındı.

    Avni Aker Stadı'ndaki karşılaşma sonrasında karakola götürülen O.M.'nin stattan çıkarılırken "Burası Trabzon"  diye bağırdığı görüldü.

    Bu arada deniz tarafındaki kale arkasında görevli iki polisin de yaralanarak hastaneye kaldırıldığı, ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

    Trabzonspor'a tarihi ceza yolda

    Öte yandan, yaşanan olaylar nedeniyle Trabzonspor Kulübü'nü tarihi cezalar bekliyor. Sezonun ilk yarısında Avni Aker Stadı'nda oynanan Trabzonspor-Gaziantepspor karşılaşmasındaki saha olayları nedeniyle de 2 maç ceza alan bordo mavili kulübe, aynı sezon içerisinde aynı eylemlerin gerçekleştirilmesinden dolayı en az 5 maç saha kapama ve ağır para cezası verilmesi bekleniyor.

    Bu arada Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun olaylarla ilgili olarak olağanüstü toplantı yapma kararı aldığı belirtildi.

    • Yorumlar 1
    • Facebook Yorumları 0
      UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
      Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
      Diğer Haberler
      Tüm Hakları Saklıdır © 2013 Sosyal Manşet | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
      Tel : [email protected] | Haber Scripti: CM Bilişim